P. Cowan-Hall
Remplaçant

Commentaires

28'
Goal! Grimsby Town 0, Wycombe Wanderers 1. Adebayo Akinfenwa (Wycombe Wanderers) left footed shot from the centre of the box to the top right corner.
28'
43'
Danny Collins (Grimsby Town) is shown the yellow card.
43'
Goal! Grimsby Town 0, Wycombe Wanderers 2. Joe Jacobson (Wycombe Wanderers) converts the penalty with a left footed shot to the bottom left corner.
45'
Substitution, Grimsby Town. Diallang Jaiyesimi replaces Sam Kelly.
52'
Goal! Grimsby Town 1, Wycombe Wanderers 2. Mitch Rose (Grimsby Town) converts the penalty with a right footed shot to the bottom left corner.
58'
Second yellow card to Danny Collins (Grimsby Town) for a bad foul.
58'
Substitution, Grimsby Town. Karleigh Osborne replaces Tom Bolarinwa.
64'
Substitution, Wycombe Wanderers. Marcus Bean replaces Matt Bloomfield.
65'
Goal! Grimsby Town 2, Wycombe Wanderers 2. JJ Hooper (Grimsby Town) right footed shot from outside the box to the bottom left corner. Assisted by Paul Dixon.
72'
Substitution, Wycombe Wanderers. Dayle Southwell replaces Craig Mackail-Smith.
73'
Substitution, Wycombe Wanderers. Nick Freeman replaces Paris Cowan-Hall.
75'
Goal! Grimsby Town 2, Wycombe Wanderers 3. Adebayo Akinfenwa (Wycombe Wanderers) header from the left side of the six yard box to the top left corner. Assisted by Michael Harriman with a cross.
79'
Substitution, Grimsby Town. Harry Cardwell replaces Siriki Dembele.
81'
Marcus Bean (Wycombe Wanderers) is shown the yellow card for a bad foul.
90'
Adam El-Abd (Wycombe Wanderers) is shown the yellow card for a bad foul.

Match Grimsby Town vs Wycombe Wanderers

Suivez en direct live le résultat du match entre Grimsby Town vs Wycombe Wanderers livescore, coup d’envoi à samedi 26 août 2017 à 16:00, de la rencontre de League Two (Angleterre)

La rencontre se déroulera au stade Blundell Park

L'arbtire de cette rencontre sera Mark Heywood

Onze de départ de Grimsby Town : J. McKeown, N. Clarke, P. Dixon, D. Collins, Z. Mills, S. Kelly, T. Bolarinwa, J. Berrett, S. Dembele, J. Hooper, M. Rose, formation de l'équipe 4-1-3-2.

Onze de départ de Wycombe Wanderers : S. Brown, A. Stewart, M. Harriman, Adam El-Abd, J. Jacobson, L. O'Nien, M. Bloomfield, A. Akinfenwa, D. Gape, C. Mackail-Smith, P. Cowan-Hall, système de jeu de l'équipe 4-4-2.

• Derniers résultats de chaque équipe
  • Face à face entre les deux équipes
  • Compos probables et compositions officielle des équipes
  • Noms des buteurs et passeurs , remplacements
  • Statistiques complètes du match : possession de balle, passes, passes réussies, corners, tirs, tirs cadré, tacles, fautes, cartons jaunes, cartons rouges

Résumé du match

Victoire à l'extérieur de Wycombe Wanderers face à Grimsby Town sur le score de 2-3